Kniha návštěv

Re: Dawn of Detany Cinderella's Ranch

Lenka a Brendy | 01.07.2010

Jeee :) Brenda taky miluje vodu :) Když ji má, tak jako kdyby okolo nic jiného ani neexistovalo :) Je do vody strašný blázen,ale opravdu strašný :D

Reakce

BB | 01.06.2010

Dobrý den,
o všech borderkách (krom dvou z A vrhu, o kterých nikdo neví), byla zmínka v posledním článku. Také nikdo nezpochybňuje, že se objevila i nebázlivá borderka. Avšak čím staší psi z vrhu B a C odcházeli, tím byla jejich povaha komplikovaňejší. I my jsme měli informace o tom, jak to na ranči vypadá, byla ze zdroje, který si byl s majiteli chovatelské stanice blízký, avšak neshodoval se se slovy "nadměrná péče a každodenní socializace", která nám při koupi byla podsouvána.
O kontaktnosti nejspíše nemá smysl polemizovat. Stačí se podívat, jak kontaktní je Absaroka. Pokud to předala mnoha ze svých štěňat...
Nezlobte se, ale na nezávaznou procházku je to od nás celkem daleko. Nikdo neřekl nic o tom, že je Váš pes bázlivý, i my jsme v kontaktu s jednou z majitelek nebázlivého pejska. Avšak protože většina z nás má nabité víkendy buď prací či psími akcemi, nemáme čas se za Vámi zastavit či neustále přeposílat všechny reakce.
Myslím si, že ze všech stran bylo řečeno mnohé. Je shoda v tom, že se objevily bázlivé i nebázlivé borderky (ty však hlavně v posledním vrhu). Poněvadž ve vrhu B a C se jich objevilo mnoho (v C dokonce převažují, zatím se neobjevila nebázlivá), jistě někde bude chyba, avšak tu si každý musí nalézt sám. Třeba ve článcích, které toho mnoho o borderkách nevypovídají a haní otce odchovů jako viníka všeho (samozřejmě poté, co ze všeho obviní majitele).

Pěkný den a přejeme, aby se Vám se psy jen dařilo.

BázlivéBorderky
(Tato odpověď je zde i odeslaná e-mailem.)

Fíbí

Ivana | 31.05.2010

Zdravím,

v první řadě mě mrzí, že byť jsem požádala, aby jste mi reakci na můj příspěvek poslali emailem, tak tak učiněno nebylo.

Už na něj tedy nijak resgovat nebudu, neboť je to dost dlouho a já nemám čas se tady stále vracet a sledovat, co kdo řekl - respektive napsal.

Na stanici Cinderellas Ranch byly odchovány čtyři vrhy, což je snadno doložitelné. že se píše jen o mojí borderce? Já sama mám kladné informace o dvou, co pracují u ovcí z prvního vrhu, o Betsy, o celém vrhu D, o Brodym. Navíc na stránkách se psal, jak o Bubě, tak o Cashovi, Brendě, Brodym ... a já nevím, nechce se mi pátrat, ale odmítám, že by se zmiňovalo pouze o mé borderce, když například Brody u příslušníka PČR a je připravován do praxe, což i s fotkami na stránkách bylo.

Proč zmizeli borderky ze stránek? Nikdo nezmizel, jasně bylo ve vyjádření na stránkách napsáno, že stanice Cinderella´s ranch poskytla zázemí a jméno pro borderky a nejen pro ně. Na ranči existuje více rodin, mnoho lidí a honáci a jackové jsou plemena, která patří majitelům stanice a ranče a bylo rozhoduto, že jméno stanice ponesou pouze oni.

Jsem přesvědčena, že štěňátkům náležitá péče věnována byla, jak by jinak bylo možné, aby existovali i spokojení majitelé? To se snad ke každému štěněti chovali jinak? Opravdu nevím, kde nastal problém, ale při mé návštěvě byla miminka kontaktní a např. Bubba z nich nejvíce, tak netuším, kde se tato "vlastnost" později ztratila.

Nikdo z vás nepřijal mou nabídku společné procházky s naší smečkou, aby si posoudil povahu Fíbí sám na vlastní oči. Máte pocit, že jsem tak skvělý výcvikář, že jen snad díky mě je naše Fíbí tak skvělá a vám ke skvělému psu nikdo nedokázal pomoci? Já jsem přesvědčená, že díky mě není Fíbí jaká je, ale prostě měla náležitou péči již u chovatele.

To je naposledy, co jsem se sem vrátila. Znovu napíši zde svůj email, i když při mém posledním pokusu o konverzaci to bylo zbytečné neboť zde jde halvně o negativní reakce a o ověření těch pozitivních nikdo ze zde přítomných nestojí :-(

sarochova.ivana@seznam.cz

Žádný titulek mě nenapadá :)

Petra+Spoty https://after-dark.wz.cz/ | 29.05.2010

Musím se k tomuhle také vyjádřit. O Cinderellas Ranchi jsem si myslela, že bude fajn. Quatma je nádherná a říkala jsem si: Takovéhle blue merle štěně, s ušima nahoru by se mi po ní tááák líbilo. Když jsem studovala stránky těch pár "ODCHOVŮ" nestačila jsem se divit. Po té, jsem viděla na diskuzi, co píší. Ne, už nikdy bych si od nich štěně ani nevzala.
Před chvílí jsem koukala na jejich stránky.. Jak mi vysvětlí to, že najendou nemají kolonku "Border collie" a ani "australský ovčák" a najednou chovají jen Australské Honácké psy a Jack russely? Jak mi to vysvětlí? teď tu budou napadat nejspíš i mě, ale já to řešit nebudu. Každý máme právo na to, abychom vyjádřili svůj názor. Navíc, o svých odchovech skoro vůbec neví. Co tak koukám uveřejňuje jen Odchovankyni, kterou má u Ivany. Toť můj názor.

Autorství

Jarmila a BB | 24.05.2010

Pěkný den, pokud se autor nepodepíše, lze jen těžko dokazovat, kdo stránky o odvážných borderkách vytvořil. Poněvadž se pod jedním z vyjádření objevilo jméno paní Svárkovské, je jasné, že reakce bude směřovat k ní.
Má pravda má čtyři nohy, je úžasná, nikdy bych ji nedala, ale život s ní je určitě náročnější, než s nějakou jinou. Nechce se jí moc ven, bojí se extrémně lidí a nejspíše si doživotně ponese následky ze své chovné stanice.
Je jasné, že když se objeví ve vrhu více jedinců, kteří mají stejné obtíže, nebude to problém v majitelích. Je na každém, aby uvážil, co si z řádků diskuzí, které proběhly kolem BB, vzít.
I kdyby to vedlo hlavně k tomu, že se o další štěňata bude víc dbát, budou mít menší obtíže a více se budou socializovat, mělo to jistě smysl.
Všem pejskům přejeme jen to nejlepší, stejně tak jako jejich rodinám.

reakce na odvážné borderky

Marcela Šulcová | 21.05.2010

Tak zase musím reagovat na Vaše vyjádření že to co je psáno na odvážných borderkách si nejspíš píše paní Svárkovská sama.Třeba na 100% vím že paní která píše o Delince není paní Svárkovská,protože s tou paní jsem v kontaktu.Neměla by jste nikoho osočovat když to nemáte podložené,je vidět že asi spoustu věcí jsou jen Vaše doměnky.Marcela z Kolína

Re: reakce na odvážné borderky

BB | 22.05.2010

Nezlobte se, ale tady se již jedná o slovíčkaření a ne o skutečné jádro věci. Vyjádření bylo směřováno ke článkům, ne však k reakcím, ty nikdo nezpochybňuje. Víme o tom, že s Delinkou je její majitelka spokojená a je to jen dobře, nepřejeme nikomu bázlivého psa. Nejvíce nepodložených domněnek se nachází ve vyjádřeních, které se nenacházejí na našich stránkách.

Re: Re: reakce na odvážné borderky

Marcela Šulcová | 22.05.2010

Jo je to asi slovíčkaření,ale píšete že si spoustu věcí píše sama paní Svárkovská,ale to taky nikdo nemá podložené,nebo snad ano?Ale nakonec je tohle všechno stejně zbytečné že jo,protože každý má svou pravdu a nemá cenu nikoho přesvědčovat o opaku.Přeji všem spokojené pejsky.Marcela

Pozvánka

BB | 19.05.2010

Naše stanoviska a reakci na "odvazneborderky" naleznete v novinkách.
Přejeme krásný den.
BB

pozvánka

Marcela Šulcová | 18.05.2010

Dobrý den,chtěla jsem jen informovat o nových stránkách o odvážných borderkách které naleznete na adrese www.odvazneborderky.webnode.cz a pak taky o jedné rádoby chovatelce na stránkách kde kdo co prodává věnované hlavně BOC A PŘEČETLI SI NÁVŠTĚVNÍ KNIHU.Marcela

<< 302 | 303 | 304 | 305 | 306 >>

Přidat nový příspěvek