Bázlivost a život

18.09.2011 22:26

   Čas plyne a z našich borderek se stali dospělí psi. Někteří se z života radují více, jiným to stále kalí malé kapičky nepřizpůsobivosti. Protože máme každý své stránky, nechlubíme se zde každým dalším úspěchem, avšak život našich pejsků je každým dnem o něco lepší.

Cashík se věnuje agilitám a trénuje pasení, ve volných chvílích zkouší vše, co ho baví, skáče za frisbee, válí sudy. Co vše již zvládl se můžete dočíst na jeho stránkách. Je úžasný pes do rodiny, miluje svého synovce a rád se před ním předvádí. Je to mazlík, který nezkazí žádnou legraci a nejraději tráví čas s námi a našimi psími i lidskými kamarády.

A co bázlivost? Stále tu je, z cizích lidí má hrůzu a nepustí je k sobě. Čas, za který se spřátelí, se neustále snižuje, avšak nevím, zdali bude někdy vyrovnaná borderka. Je to pes do nepohody a já ho beru takového, jaký je. Nikdy bych ho nedala, protože mě toho hodně naučil. Je hrdinou, protože i přes svůj strach se pokaždé zvedne a snaží se jít dál a dělat všem okolo radost. Patří mu můj velký dík.

Ten však patří všem, kteří jste nás kdy podporovali a podporujete. Ať se Vám i Vašim pejskům daří co nejlépe.

O tom, co dělají ostatní borderky a jaké mají úspěchy se dočtete na jejich stránkách. Lucka a Bubba jsou moc šikovné, běhají, pasou a sklízejí vavříny:).

Za BB Jarmila a Cash